At Julias!

Hello!
Är nu hos Julia (min allra bästa, bästa, bästa vän) i Lidingö. Vi har typ gjort massa saker men jag orkar inte berätta om allt du. Iaf. nu ska vi äta glass och kolla på film! see ya!
Lite bilder:
Ebba!
Jag!
'
Julia!

Hello my name is Valleri! :)

Hej!
Idag va min dag (nästan) perfa. Det började med att jag faktiskt åt frukost(vilket jag märkte att jag hade gjort under dagen) för jag va glad hela dagen och inte trött och hungrig. Sen hade vi Science prov och det gick jätte bra, men jag han inte med den sista MVG frågan. buuhu. Men,men. Det som inte va så perfekt var att jag tydligen har fått en infektion i armleden så hela min "benknöl" har lyfts upp och det gör jätte ont! Sen efter skolan innan vi skulle gå så var jag smart nog att låsa in min nyckel i mitt skåp(man behöver inte nyckel för att låsa) så vaktmästaren fick knipsa upp det ^^D. OCH SEN när vi står där uppe vid skåpen så är Louise där och typ hänger, så jag säger (så att Louise som sitter 2m ifrån mig hör) att Fatema att hon ska ta med sig pennorna som Louise och Nienke hade snott från mig på matten=Louise hörde och sa inte ett ord. vad ska man säga, hon klarar sin inte utan de andra 2 människorna. hahaha och det som är roligast med allt det här är att det va LOUISE som sa att hon skulle döda oss idag! hahahaha gud va jag kommer skratta åt dem när jag bli större.
Ps. ALLA I 8B, AKTA ER. LOUISE, NIENKE OCH ISABELLE SNOR SAKER SOM TILLHÖR ANDRA FÖR ATT DEM INTE HAR RÅD, ALLA MÅSTE PASSA SINA SAKER FÖR TJUVURNA TAR ALLT SOM ÄR I NÄRHETEN AV DEM! :/ fy på er!

No Title

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Omg! har ingenting speciellt att skriva om idag men hahahahahha(nu e jag som ms.nilsson som skrattar åt sina egna skämt) det här är vad som skrevs till/av the Bitches!
hahahahahha. kan...inte-sluta......s-k....ratta! hahaha
men titta och skratta så förstår ni nog varför jag döööör av skratt!
Post nummer 1:
Post nummer 2:
The result:
Hahahaha!
Jag tror hon menar att vi e "the bitches", och om hon gör det så har hon fel! Så det så!
Ps. hahahahhahaha f-a-i-l!

ZzzzZzzz

Godmorgon alla sköna människor!
Idag ska jag göra klart mina läxor, träna till Science provet och bara ta det lugnt. Egentligen hade jag ingenting att skriva om idag med det var Ebba JÄGBERG som tvingade mig att skriva ett nytt inlägg. Jaaa, livet rullar vidare.(ha-ha-ha)
Men orkar inte skriva mer. Här har ni två bilder!
hahaha, va bara tvungen!

Dickheads bring the drama!

Hejsan! Idag va det drama,drama,drama i skolan!orkar inte berätta allt eftersom jag är inne på min mosters iPhone,och jag+touch=not a Good combination :D hahah. Iaf.Louise och Co.är äkta fight lovers.man snor inte någons tröja i två år!! Omg,snacka om sorgligt. Men finanskrisen kanske har slagit till,vad vet jag? Har iaf varit i Täby med dem ärligast personerna jag känner, mina BÄSTA vänner Julia och Ebba! Love you guys! Nu sitter jag och äter en macka,hos fun isn't that? Lägger inte in bilder idag.

Wazaaaap?

Har inget speciellt att skriva om idag. lite kortfattat bara: Ebba va sjuk, Vi hade hemkunskap för första gången, jag och Julia brottades i korridoren, Jag och Julia drog till Täby och åt glass! :D, Daniel och Felix total dissade oss, jag åkte hem med tåget, va i centrum, min moster kom med Vendela, jag passade henne en lite stund medans Valeria(min morster) sprang ärenden, jag gick hem, läste i tidningen CHIC, gjorde halva SO läxan, skypa med Pappa, Skypa med Julia, skrev ett inlägg på bloggen. THE END.
Btw. Min syster tipsade mig om en tjej som är 13 år och typ värsta as grymma fashionistan som får åka jorden runt och vara med på olika fashion parties och olika shower osv. As coolt! Give me your life girl! :D
Här e hennes blogg: http://tavi-thenewgirlintown.blogspot.com/

Oops!

Råkade ta bort ALLA kommentarer jag fått på mina inlägg. Hahahaha F-a-i-l som Ebba Jägberg de asom oan(the awsome one) säger.
the "delete" button is beeing a bitch to me XD

Jubala Hubala! Don't mess with me!

Hej!
jag e sur. det är nu andra gången min internet stängs av. I HATE YOU, DIIIIIIIIIE! Uh, har i alla fall haft en super bra dag. har shoppat lite i väntan på tåget efter att Ebba åkte hem. Hr varit med tjejerna hela dagen! hahahah It vass friking asum! tänker inte skriva med, för jag e suuuuuuuuur! hahaha hejdå!
bilder från, idag?
oförberred bild. hahahaha 3-2-1-snap. Oh shit. så lät det på ett ungefär! haha
Body Peeling från Kicks 50kr
Ett halsband från Glitter för 39kr på rean.'
Ett brunt mocka skärp. H&M 19:90kr på rean.
3 diadem(ett på bilden). Ett turkost, ett lila och ett blått. 29:90 st på H&M
2 st armband. kommer inte ihåg priset. H&M
vet inte om man ser, men en t-shirt från H&M för 99kr(?)
Det var -nästan- allt för dagen mina damer(och herrar?)

Bråk och Shopping!

Hahahahah Hej!
Vet faktiskt inte vart jag ska börja. Eller nej, jag ska vara mogen och snäll och inte sprida ryktet om "det snodda tröjan" som en viss fet kossa har gjort(Nej det är inte du L) Till dig din mupp:
1. jag tycker synd om dig att du måste tro på alla grejer du hör utan att kolla upp om det e sant. 
2. hahahahahahahhahah du e bara så tragiskt. no comment...
3. du och dina kompisar har ingenting att göra eller säga om dagarna så därför blandar ni i er i andra klassers bråk(som egentligen bara var mellan TVÅ personer, men som dock spred sig p.g.a "the person".) och sedan att du håller på och tisslar och tasslar bakom ryggen på andra.
4. Tro inte att du typ är bäst och har värsta makten eller nått... för det har du VERKLIGEN inte.
5. bara l-ä-g-g n-e-r. Om du inte förstår vad det betyder så kan du fråga om hjälp av en lärare eller slå upp det i något lexikon.
 Men men. Past is past. Äckliga, fula, taskiga, omogna wannabe fashionistas är inget att haka upp sig på, Right?
Whaaaatever. Efter skolan så åkte jag i.a.f till stan, där jag mötte Charlotte. Vi åt Sushi och sen tog vi en promenad som sedan slutade med fyra köpta saker. Jag köpte en grå oversize tröja, två par vantar och ett linne. 
Orkar inte skriva så mycket mer eftersom att jag ska kolla på film nu. Men jag lägger in lite bilder.
vantar 2 pack. Hittar inte det andra paret. 20kr/styck från Indiska.
Linne från H&M, 50kr.
Oversize tröjan. 149kr från H&M.
Next:

RSS 2.0